I nærkontakt med delfiner ved Monky Mia

lørdag den 20. september 2008

Los Anderledes

Vi siger goddag til Hollywood.. Det udviklede sig til meget hurtig fnidder hos undertegnede. Blingbling, neonlys og kameraliderlige gonger-idioter kan man kun rumme i meget korte tidsrum.. PUH! Vores foerste hostel var da fiiint.. Bortset fra den lidt spektakulaere, krydrede lugt der fulgte med de bodeauxroede taepper, og bortset fra de klistrede, langhaarede, gamle hippier, der styrede hostellet, og bortset fra den mindre indbydende morgen"buffet" bestaaende af "grap-a-donut-and-go-down-in-the-basement-and-make-yourself-a-toast"-konceptet... SAA var hostellet da i tiptopform.. YUMMIE! Bare vent til I ser billederne... Klam,klammere,klamt! NU er vi tilgengaeld situated i en lidt anden ende af byen (det skal lige siges at jeg ikke er videre imponeret af L.A.... Universal Studios var FANfreakingTASTISK.. Det var virkelig gennemfoert, perfekt, sjovt, fedt, sjovt... Tja, PERFEKT er vel det mest beskrivende... Det var virkelig, virkelig sjovt :) Men udover det er Hollywood nedern!)... Det er en hel historie for sig selv, hvordan vi fandt herud.. Men det tog tid og energi.. NU er vi tilgengaeld paa det sjoveste, hyggeligste og skaeggeste hostel, hvor vi lige siden vi kom for seks timer har sidet i et faellesrum og entertainetos med andre mennesker fra hele verden.. :) Maa smutte. Hej hej, verden :)

1 kommentar:

Maria sagde ...

Hahahaha! :-D hvor er det sjovt, at festival-Mai alligevel inderst inde er lige så luksusagtigt indrettet som alle os andre, kedelige typer!
Tak for en sjov beskrivelse, søs! Det er dejligt at se, I er kommet godt derover og hygger jer (nu, trods alt) men en masse rejsekumpaner! <3
Dælme helt uvirkeligt, at du er dér!

(Hmm, gad vide om jeg KAN finde ud af at lave en sætning, der ikke slutter med udråbstegn. Nå, det kunne jeg så godt.)

Jeg håber, du får en fantastisk videre tur, glææææder mig til at følge med på bloggen:-*

Allerkærligst
din søs