I nærkontakt med delfiner ved Monky Mia

søndag den 26. oktober 2008

Surfcamp 2008

HERRE JEMINI! Hvis jeg havde tal på alle de bølger der har prøvet at gøre det af med mig den seneste uge.. I guder, hvor har det været vildt! Tilbage i Sydney bestilte vi vores surfcampophold på WorknTravel-kontoret.. Vi siger LALALALALA og glemmer hvad det kostede og glemmer hvad vi KU ha sparet hvis vi havde købt det hjemmefra. PYTskidt, det var alle pengene værd, ohne zweifel!!

Vi lagde ud med at forlade Sydney mandag morgen d. 20 oktober klokken absolut ass om morgenen. Kat og jeg var mildt sagt ved at gå til da vi sku bære alt vores bagage hen til pickuppoint. JESUS! Og ja, vi har da måske shoppet en LILLE tiny smule, men ikke da i en saadan grad at taskerne burde være SAA tunge. Men jesus, vi overlevede og kom med surfcampbussen. FEDT sted, faktisk en campingplads med fastlaeggere. Det var egentlig en ret stor plads, men der vart naermest kun os fra surfcampen.. Maaske havde det en anelse at goere med at vejret bare var LORT mens vi var der. Jesus christ, med vores held kan man selvfoelgelig ikke forvente andet, men HELT aerligt.. Ha lige lidt mercy med the danish people! ANYWAYS, vejret oedelagde IKKE oplevelsen.. Havet var for VILDT!! Stranden havde vi for os selv, en rigtig god begynderstrand med "rolige" boelger.. My ass, jeg blev fanget i en monsterboelge paa et tidspunkt, og fik slaaet adskillige kolboetter inde i boelgen, jeg fattede ikke hvad der var op og ned.. Megavild fornemmelse. Jeg druknede heldigvis ikke :) Heh. Ej, vi havde en masse instruktoerer med ud der rendte rundt ude i vandet og hjalp os og holdte oeje og holdt os vaek fra de grimme boelger og rippen (det sted hvor man flyder ud til new zealand, hvis ikke man passer paa ;)).. Det var simpelthen fedt. Og hver dag var der en af instruktoerne der agerede proffi-fotograf, saa vi har en masse fede billeder af os selv, der ligner dumme europaerer som proever at lege aussies :) Og, by the way, vi var ca. 40 mennesker paa campen, og.. ja, udover et par enkelte engelske piger og et par tyske, var det ENE nordmaend, svenskere og saa tre danskere.. Skandinavisk atmosphere!

.... En helt igennem fantastisk oplevelse, som var de 4000 spind vaerd :)


BYRON BAY - roadtrip og lejlighed :)


NU er vi saa i Byron Bay, et LAEKKERT sted, en rigtig backpackerby.. Her er folk fra hele verden, spaendende! Her skal vi bo i en lejlighed nede, som i HELT nede ved stranden, ca. 30 sekunders gang fra stranden, med Rune fra Bjerringbro, Andrea fra Volda, Øyunn fra Kristiansund og Lasse fra Lillestrøm, og Katrine og Mai fra nordjyllaaaaand.. :) Vi glaeder os alle sammen rigtig meget. Vi moedte dem alle da vi var i Sydney, og vi rejser alle med work and travel. Men lejligheden er foerst ledig pr. 2 november, saa i den kommende uge, det vil sige fra og med i morgen, tager vi paa ROADTRIIIIP.. Year, det blir FEDT! Lasse har koebt en roed, rusten van, der er en vis tvivl om hvorvidt den van holder roadtrippen igennem, men vi haaber paa det bedste. Vi koerer i morgen tidlig, heading Noose something.. Et sted, hvor det skulle vaere laekkert at surfe, det tager os nok omkring 6 timer at koere derop, hvis alt gaar vel.. Vi blir et par timer og slapper af og koerer saa videre mod Fraiser Islands.. Vi overnatter i Rivers head, hvorfra vi tager en faerdig foelgende dag, dvs tirsdag morgen :) Vi lader den smukke van blive der og lejer en kaempe stor jeepagtig satan, som vi skal koere rundt i paa fraiser islands i et par dage.. Torsdag morgen tar vi indtil fastlandet igen og begiver os ned af.. Naeste stop bliver Moreton Islands, hvor vi skal sandboarde og eventuelt fodre nogle delfiner :) Saa vidt jeg husker overnatter vi her og tager naeste dag mod Brisbane, hvor vi blir til loerdag eller soendag, alt efter hvad der lige kommer til at ske af praktiske ting. Vi skal lige ha styr paa noget bagagehalloej og noget noeglehalloej.. Vi kan selvsagt ikke have alt vores bagage i den roede van, saa vi skal alle meget noeje vaelge en lille smule toej ud, som vi skal ha med.. Det bliver en kende primitivt og lugtende kan jeg allerede fornemme, men jeg glaeder mig :)

Nordmaendene vi render rundt sammen med er saa soede :) Rune og Lasse moedte hinanden i Sydney og har naermest haengt sammen siden. Andrea og Øyunn moedte vi osse i Sydney og, ja, vi har osse boet med dem siden.. HYYYGGEEELIIIIIGT :) Det blir dejligt at komme ind i lejligheden og pakke tingene UD! Kaeft, det blir skoent. Saa skal min store fede backpackersaek saa langt ind under sengen, at den ikke kan ses!

Hvis faderen min skulle vaere interesseret i at beskue lejligheden via Google Earth, saa er adressen 34 Lawson Street, lejlighed nr. 6.. I Byron Bay :) HVIS nogen vil forsoege sig ud i at sende noget post, saa regner vi med at blive boende der i december osse, i hvert fald indtil d. 12.. Derefter blir priserne lige fordobelt pga hoejsaeson.. MEN, adressen er som foelger..

Proffesionals,
Laybeam pty ltd,
CNR Lawson and Fletcher sts,
Byron Bay 2481

Att. Mai Odgaard, 6/34 Lawson St., Gilmore Court.

Men det skulle tage halvtreds aar, eller i hvert fald flere maaneder, for en pakke at naa hertil fra Europa af paa den her tid af aaret.. Saa, bare mail mig og ring med mig, det er vist bedre :)

HEJHEJ, Danmark. Jeg savner jer og haaber I alle er sunde og raske og glade og at I har det goooodt :)

Kaerligst,
Mai (som by the way ER i gang med at soege arbejde ;))

Ingen kommentarer: